Hvad er Simba Prisen?

Simba Prisen er skabt af Jasmin Lind, Mika Schultz og Mia Marslew. Idéen opstod under et kreativt møde, hvor det gik op for os, at vi alle havde gået og leget med idéen om at skabe et award show, Læs mere

Hvad betyder Simba egentlig?

Klik her for at afspille!

Holdet bag

Mia Marslew fra MarStudio.dk

Mia Marslew

Mia Marslew (31) har en kandidat i Film- og medievidenskab fra Københavns Universitet, og har tidligere bl.a. arbejdet som redaktionschef i ét af Danmarks førende influencerbureauer. I 2021 gik hun selvstændigt med sin virksomhed Marstudio, som er et videoproduktionsselskab specialiseret i content målrettet YouTube.

Jasmin Lind

Jasmin Lind

Jasmin Lind (23) har lavet content på de sociale medier, siden hun var 14 år gammel, hvor hun postede sin første YouTube-video. I dag er hun medstifter af fire virksomheder og lever desuden af at kreere indhold til YouTube, Instagram og TikTok.

Mika Schultz

Mika Schultz

Mika Schultz (26) blev for alvor kendt som content creator, da han i 2018 gik viralt med musikvideoen “Ikke mere mælk”. Nu er han medstifter af fire virksomheder og lever af at skabe indhold til de sociale medier YouTube, Instagram og TikTok.

SKAL DU/I VÆRE EN DEL AF SIMBA PRISEN 2024?

Simba Prisen samarbejder med nogle af Danmarks førende virksomheder og samler på samarbejdspartnere / sponsorere, som i fællesskab med Simba Prisen vil kunne skabe en unik oplevelse for showets gæster og seere.

Vi tilbyder bl.a. vores partnere og sponsorere synlighed på vores platforme samt eksponering under selve eventet og showet.

Hvis dette kunne være interessant for jeres virksomhed, kan I kontakte os via mail eller telefon for at få en uforpligtende snak om, hvordan jeres brand kan blive aktiveret i forbindelse med Simba Prisen 2024 og komme i direkte kontakt med vores attraktive målgruppe.

Kom i kontakt med Simba Prisen

Har du spørgsmål til showet, din billet eller andet? Så skal du være velkommen til at kontakte os! Du kan kontakte os via:

Tusind tak til vores partnere

KimsGosh CopenhagenFirstgradeFaxe KondiBurger KingGexWho Streaming